Kayıt Yenileme Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Ders seçimi sırasında herhangi bir olumsuzluğa neden olmamak için öğrencilerimizin aşağıda verilen kurallara uyması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi Akademik Danışmanlık Yönergesi”ne göre “Ekle-Sil Haftası”nın sonuna kadar Akademik Danışmanınız ile yüz yüze görüşerek ders seçim onayı almanız ve ders seçim onayı verilen belgenin önlisans/lisans programları için 2 kopya, lisansüstü programlar için ise 3 kopya çıktısını alıp imzalayarak akademik danışmanınıza imzalatmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ders seçim işleminiz tamamlanmamış kabul edilecektir.

% 30 İngilizce Programa Kayıtlı Öğrenciler;

-          Ders seçimine başlamadan önce bölümümüz web sitesinde bulunan ders listesi linkine girip dönemlere göre alınması gereken derslerin kontrol edilmesi gerekmektedir.

-          Hangi derslerin İngilizce olarak alınacağı bölüm kurulu tarafından belirlenmiştir ve bu ders listesine uyulması gerekmektedir.

-          Bölümümüzde %30 ve % 100 programları için aynı anda iki ders açılmadığından “kayıt yenileme sistemi ders seçim sayfasında bulunamayan dersler için % 100 İngilizce programın sayfasına bakılmalıdır.

% 100 İngilizce Programa Kayıtlı Öğrenciler;

-          Mezun olmak için alınması gereken toplam 240 ECTS kredinin tamamı (% 100)  İngilizce ders olarak alınmış olması gereklidir.

-          Bölümümüzde %30 ve % 100 programları için aynı anda iki ders açılmadığından “kayıt yenileme sistemi ders seçim sayfası”nda bulunamayan dersler için % 30 İngilizce programın sayfasına bakılmalıdır.

-          % 30 İngilizce program sayfasından yalnızca İngilizce açılan dersler alınabilir.

-          Ortak dersler için İngilizce açılan diğer bölümlerin sayfalarına bakılması gereklidir.

Published on: Sunday, September 10, 2017
Will be published until: Wednesday, September 27, 2017